lørdag den 6. marts 2010

Let og lækker tomatsovs...


...her er opskriften på den ultimativt lækreste tomatsovs, som vi bruger til vores hjemmelavede pizzaér og eftersom den stod på fredagshygge og x-factor i aftes, så var det også pizza og rødvins-tid.
Til dén portion I ser på billedet skal man bruge :
½ stort løg
2 fed hvidløg
1 frisk tomat
½ dåse flåede tomater
½ håndfuld frisk basilikum
4 spsk tomat-puré
2-3 spsk olivenolie
Løg og hvidløg skæres i passende stykker og kommes i en mini-hakker eller blender og hakkes lidt først og dernæst tilsættes øvrige ingredienser og blendes med til en meget jævn konsistens.
Tilsidst smages den kolde tomatsovs til med salt, peber og tørret timian.
Hvis man ikke lige skal have pizza, kan sovsen fint varmes og serveres med pasta og kødboller...men vi holder nu mest af pizza ;o)
Pizzaérne bager vi på en bagesten i ovnen og så fuld knald på varmen...260 grader og ligeså vigtigt INGEN varmluft. ....Mums...pizzaerne bliver ligesom på et pizzaria...Mamma Mia...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar