torsdag den 4. august 2011

...Tubesokker til alle...-Også til små kolde fusser ! Her er de strikket i garn fra Stof&Stil, heavy cotton i beigefarvet.... Mønstret er meget, meget enkelt og fra den helt fantastiske side fra Drops http://www.garnstudio.com/lang/dk/visoppskrift.php?d_nr=b14&d_id=10&lang=dk men der findes et hav af sådanne opskrifter...men prøv dig frem med garn-tykkelse og antal masker, så sokkerne kommer til at passe. Når du er igang, hvad så med et par til dig selv i voksenstr....??

3 kommentarer:

 1. Hej Lene. Jeg kom lige forbi din fine blog og sikke mange spændende ting du laver. Både de syede og de lækre Søren Ryge kringler. Det er nogle søde savlesmækker du har lavet. Må jeg spørge om det er et mønster du har eller om det er fri fantasi. Jeg kunne nemlig godt tænke mig at nogle. Jeg har for øvrigt gang i en give away som du måske har lyst til at deltage i.

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Hej Laura...selvfølgelig er syltetøj=møj...ku bare ikk lige få fantasien i spil !

  Trillemus...det er godt nok mit eget mønster, men jeg har en veninde som har syet nogle lignende savlesmække af et mønster fra Ingelise Symagasin....men hvilket nummer ved jeg ikk!

  Jeg lavede mit eget mønster fordi jeg synes ikk Ingelise´s mønster passede så godt til min dreng´s hals..så klip lidt dér og ligge lidt til et andet sted, fordi jeg godt ville have dem til at puffe lidt mere op.... Håber det er til lidt hjælp ! Lene´S

  SvarSlet